Tempo vindt in Mark Glissenaar nieuwe hoofdcoach voor volgend seizoen

Tempo vindt in Mark Glissenaar nieuwe hoofdcoach voor volgend seizoen

19 februari 2020 0 Door Redactie Korfbal Update

De 41-jarige Mark Glissenaar is vanaf volgend seizoen eindverantwoordelijke bij Korfbal League-club Tempo. Glissenaar wordt de opvolger van Wouter Blok die het na éen jaar voor gezien heeft bij de club uit Alphen aan den Rijn. Momenteel is Glissenaar nog actief als trainer/coach bij Excelsior uit Delft waarmee hij op het veld in de Overgangsklasse uitkomt en in de zaal een treetje lager actief is.

Naar alle verwachting zal de inwoner van Moordrecht volgend seizoen Tempo gaan coachen in de Hoofdklasse. De club staat momenteel immers op de laatste plaats en wist slechts één van de veertien wedstrijden te winnen. De achterstand op concurrent Groen Geel is twee punten en het onderling verschil is in het nadeel van Tempo.

Eind januari besloten de huidige coach Wouter Blok en Tempo aan het einde van het lopende seizoen afscheid van elkaar te nemen. Er zou onvoldoende chemie zijn tussen spelers en coach. Blok kwam deze zomer in Alphen aan den Rijn binnen als opvolger van Frits Wip. Onder de vleugels van Wip promoveerde Tempo voor het eerst in zijn bestaan naar de Korfbal League.